TOYOTA Thailand Open | Day 1: Astrup/Rasmussen (DEN) vs. Carnando/Marthin (INA)

HSBC BWF World Tour | Super 1000
TOYOTA Thailand Open
Men's Doubles | Round of 32
Astrup/Rasmussen (DEN) vs. Carnando/Marthin (INA)
#HSBCbadminton #BWFWorldTour #ToyotaThailandOpen
Disclaimer: If you are not able to watch the live stream of matches on BWF TV due to it being geo-blocked in your country that is because the rights for this tournament has been sold to a broadcaster in your country.
Subscribe: smarturl.it/BWFsubscribe

BWF TV is the official channel of the Badminton World Federation (BWF), where we bring to you live, catch-up and delayed streaming of the big events on the HSBC BWF World Tour, as well as the majors like the TOTAL BWF Thomas and Uber Cup Finals and the TOTAL BWF World Championships. Plus enjoy a range of other exclusive content including the latest highlights and interviews as well as our top-rating magazine show Badminton Unlimited.
www.bwfbadminton.org
bwfmedia
bwfbadminton
bwf.official
weibo.com/BWFofficial

жүктөп алуу

Көрүүлөр
133,196

Жорумдар

  • Si kim banyak omong ya

    Nugrahayu Minda UtamiNugrahayu Minda Utami7 саат мурун
  • Gila ya dari poin 11-4 jadi 21-17, thr babies 🔥

    Khairan IrgiansyahKhairan Irgiansyah19 саат мурун
  • Nice try denmark, lucky but not enough, learn more to the next meet..

    Aditya Eka WidhyantaraAditya Eka WidhyantaraКүн мурун
  • kemenangan yang akan menambah kepercayaan diri pemain muda ini, tetap kerja keras dan bermain tanpa beban, kalian akan punya masa depan yang cerah di bulutangkis, Good Luck

    Biutte CoBiutte Co4 күн мурун
  • Sektor ganda selalu punya penerus. Tapi sektor tunggal masih sedikit

    Hikmah WibawaHikmah Wibawa4 күн мурун
  • Teks.a kurang jelas .

    Faisal AmirFaisal Amir6 күн мурун
  • Go go the babies

    Pipit FitrianaPipit Fitriana9 күн мурун
  • Apakah harus pake VPN luar negri buat nonton video ini??? Ko di saya tampa VPN video tidak tersedia di negara anda

    IKM PandeglangIKM Pandeglang26 күн мурун
  • T-T

    oiuet souiuoiuet souiuАй мурун
  • Leo kurang cepat di depan net

    soiung toiuesoiung toiueАй мурун
    • Ini tipe mainnya kaya dadies bukan Minion ya😀😀

      Ali syahid RiyandanuAli syahid Riyandanu36 мүнөт мурун
  • Saran ki carnando/marthin nek mau nipu dropshit mending pas ketok e mau nyemes aja..& lebih sering di tengah / didepan, kalo di belakang gampang kewoco.. 😂

    doire aintudoire aintuАй мурун
  • Leo kurang cepat di depan net

    bilishu alissbilishu alissАй мурун
    • @oiuet souiu s t f u ... B t c h

      Ya !Ya !6 күн мурун
    • Real Men don't play this game !!

      oiuet souiuoiuet souiuАй мурун
  • Toyota Thailand open of what? I don't even now what sport this is and it 3mins into the vid. 😳😑

    Jason BallengerJason BallengerАй мурун
    • I hope this sport will be loved by many people all over the world🔥🔥

      FTHZQeFTHZQe7 күн мурун
    • Badminton Tournament Superseries. I think America has Canada as the power of Badminton! There is Michelle Li from Canada who is now sitting in the 10th Rank of Women's singles in Badminton.

      FTHZQeFTHZQe7 күн мурун
    • Professional Badminton. Quite popular sport in most of Asia and some European countries like Denmark, England. Not very popular sport in America though.

      abcd defabcd defАй мурун
    • T-T

      soiung toiuesoiung toiueАй мурун
  • LET'S GO THAILAND!!!

    Veezo TVVeezo TVАй мурун
  • Indonesian young gun 😊

    Tatin RiyantiTatin RiyantiАй мурун
    • jauh lebih bagus dipanggil young guns drpd the babbies, ada2 aja ni fans dan badmintontalk.

      zeni lampardzeni lampard7 күн мурун
  • Trending.. The babies emang keren.. Jarang2 loh masuk Trending pertandingan badminton

    Gustaf JangaGustaf JangaАй мурун
    • Saran ki carnando/marthin nek mau nipu dropshit mending pas ketok e mau nyemes aja..& lebih sering di tengah / didepan, kalo di belakang gampang kewoco.. 😂

      doire aintudoire aintuАй мурун
  • How did this get in my recommended

    Dominic FrechetteDominic FrechetteАй мурун
    • KGcode works in mysterious way, but the story in a sense this was a huge upset. The Danish pair is an experienced top 10 pair, while the Indonesian is still junior moving on to senior (though they were world junior champion). A bit more background Indonesia and Denmark have long history of rivalry especially in men’s category. After a covid lockdown with no professional badminton for a year, no wonder this video become popular.

      abcd defabcd defАй мурун
    • Leo kurang cepat di depan net

      bilishu alissbilishu alissАй мурун
  • MY 4 LAST BRAIN CELLS AT 3 AM :

    MONEYWAY TVMONEYWAY TVАй мурун
  • HIT THAT BAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLL

    MONEYWAY TVMONEYWAY TVАй мурун
  • What sport is this? It kind of looks fun tbh

    David VDavid VАй мурун
    • Badminton

      Dominic FrechetteDominic FrechetteАй мурун
  • Why is this in my recommended and why is it so entertaining?

    Robbie O'BryanRobbie O'BryanАй мурун
    • U play badminton?

      good bye night guysgood bye night guys12 күн мурун
  • Happy new year y'all Please repent because Jesus is coming soon, Like so more people can see this.

    NotafratdudeNotafratdudeАй мурун
  • Be our 1 Billionth Subscriber!!!

    The 153 BaitsThe 153 BaitsАй мурун
  • Leo kurang cepat di depan net

    ilmu kitailmu kitaАй мурун
    • Iya betul Mungkin efek 🔥yg tadinya merangkap XD Jd butuh penyesuaian sebentar

      deltadelta5 күн мурун
  • John 3:16 For God so loved the world, that he gave his only begotten Son, that whosoever believeth in him should not perish, but have everlasting life. Romans 6:23 For the wages of sin is death; but the gift of God is eternal life through Jesus Christ our Lord. Romans 10:9 That if thou shalt confess with thy mouth the Lord Jesus, and shalt believe in thine heart that God hath raised him from the dead, thou shalt be saved. Hallelujah! Repent and turn from sin! Follow God's sacred 10 Commandments!

    Only Jesus Can Save UsOnly Jesus Can Save UsАй мурун
  • Rotasi nya msh berantakan,, butuh wkt utk mnjd lebih matang lg,, dl minions jg gt qo,, kevin pukulan nya acak kadut bgt dl,, skrg tmbh mateng n unpredictable arahnya kemana,, smga Leo/Daniel mnjd penerus MD Indonesia yg bs mengharumkan nama bangsa terus menerus di kancah International,, Aamiin!!!!

    Indah TyasIndah TyasАй мурун
    • Amiin

      Razka ArifinRazka Arifin13 күн мурун
  • Real Men don't play this game !!

    Kiss MeKiss MeАй мурун
    • @FTHZQe off course

      M IMM IM7 күн мурун
    • @FTHZQe Yes that's right, soon this sport will be more famous

      M IMM IM7 күн мурун
    • @Kiss Me I hope this sport will be loved by the people around the world including America and Africa🔥 This sport is very popular in Asia and some countries in europe

      FTHZQeFTHZQe7 күн мурун
    • @M IM I can find lots of players from Canada, one of them is a top player. Michelle Li

      FTHZQeFTHZQe7 күн мурун
    • @Kiss Me America doesn't play ?? but I see a lot of players from America hahahah

      M IMM IM9 күн мурун
  • T-T

    Apisit WattoApisit WattoАй мурун
  • Millions of Americans are about to be evicted at once.

    George JohnsonGeorge JohnsonАй мурун
    • Sir this is a Wendy’s

      JustinJustinАй мурун
  • gua liat pasangan denmark. terlalu anggap remeh dr awal. cengingir mau cepet habis. ehh terlalu confident yah banyak error dan jengkel sendiri. koreksi kalo salah. main indonesia boleh lah. di tambaha lagi main depan nya.. semnagat😁

    Andi Muhammad IrfanAndi Muhammad IrfanАй мурун
  • Udah Ada penerus daddies. penasaran nunggu pbsi debutin reinkarnasi Minions Nantinya 😂

    ARMY SPORTARMY SPORTАй мурун
  • backhand nya martin selalu lemah....

    Mas Sadam WMPMas Sadam WMPАй мурун
    • Umur 19

      D¡d¡D¡d¡9 саат мурун
    • @Zaki Subhan kalo backhand palalu gua bisa keras

      Dlyy 22Dlyy 224 күн мурун
    • @Zaki Subhan itu kan cuma kritikan mas!! Gak usah marah kali!! Kritik itu bagus buat mrk

      FTHZQeFTHZQe7 күн мурун
    • lu aja yg backhand kuat ga

      Zaki SubhanZaki Subhan9 күн мурун
  • Kurang cocok nama nya the BABIES kyk nya.soal nya ketika merka umur 24 ke atas lucu aja di panggil kyk gitu.apalagi prestasi blm bs di prediksi.klu2 mrka prestasi nya ga bgus bs jdi bullyan ama orng2. Klu kalah bs aja di blng the babies tdr aja di rmh ga ush maen badminton lgi.kan ga lucu ya.blh di pertimbang kan panggilan nya yg lain.

    Roby sugaraRoby sugaraАй мурун
    • @zeni lampard ikut kemane?? Neraka.. Oga ah.. Loe aja sono ndri.. 😂😂

      haikal akmalhaikal akmal6 күн мурун
    • @haikal akmal hey!!! Yg ngasih julukan ini awalnya BL Indonesia dan Badmintalk. Krn udh dipake, BWF jadi ikutan! Cuma, alay aja dengernya 'the babies' negara lain juga banyak kali yg muda2, tapi GK dikasih julukan babies! Ini 2 orang masih muda, perjalanan masih panjang, mereka baru mulai, jangan dulu lah dikasih pujian berlebihan apalagi sampe pujian yg alay! Prestasi juga belum Keliatan toh? Umur juga udh mau 20 tahun. Masa julukannya Babies?

      FTHZQeFTHZQe6 күн мурун
    • @haikal akmal jawaban udah melenceng, ya udh pasti lo masuk cowo alay jg. kalo gitu ane nyerah. ente dah masuk golongan sane. cuma ane ngasih tau aje drmane tuh asal muasal julukan. Kapasitas ane sbg fans, yg kasih julukan juga fans tp alay akut, lo mau ikutan ane kagak. salam Burrhan!!

      zeni lampardzeni lampard6 күн мурун
    • @zeni lampard trs apa kapasitas loe utk tdk terima julukan itu ?? Toh yg lain adem ayem... Pelatih bukan... Pcr bkn... 😀😀

      haikal akmalhaikal akmal6 күн мурун
    • Aduh.. Koq situ yg pd sewot... Suka² bwf donk.. Aneh.. Seneng bgt pada gk mau nrima kenyataan...

      haikal akmalhaikal akmal6 күн мурун
  • Saya yakin di OG 2024 Leo/Daniel yg bakal jadi unggulan 1!

    ig:fighifarirsig:fighifarirsАй мурун
  • "THE YOUNG DIESEL"

    Fahri EqbalFahri EqbalАй мурун
  • new challengers, don't underestimate them

    Noval FikNoval FikАй мурун
  • Semoga Leo/Daniel hasil nya lebih baik dari minggu kemarin, Final!!!! 👍👍👍😀

    Moh MsMoh MsАй мурун
  • Ayok Leo lebih garang lagi di depannya Yukk makin keren yukk the Babbies

    Mm2 rjMm2 rjАй мурун
    • Yg satu the daddies yg ini the babbies, keren keren

      Kurnia AlifahKurnia Alifah8 күн мурун
  • Bahaya leo kalo di kasih bola serve ke belakang banyak kalah, Juga smash leo ga ada gregetnya... Moga2 bisa ditutup kekurangannya..

    xman xmanxman xmanАй мурун
    • laa ini menang aja, krg greget..... sabar..

      harinfa hafaharinfa hafaАй мурун
  • 36:00 such a clever play by Indonesians👌🏻

    Mofin WadenMofin WadenАй мурун
  • Saran ki carnando/marthin nek mau nipu dropshit mending pas ketok e mau nyemes aja..& lebih sering di tengah / didepan, kalo di belakang gampang kewoco.. 😂

    hrx hrxhrx hrxАй мурун
  • Kuncinya pd tenang dan kesabaran.. 👍🙏

    hrx hrxhrx hrxАй мурун
  • the danes were very much in confidence at the first game. then suddenly this young couple rise up out of nowhere. and the danes shut in silent at the end.

    dey yusnitadey yusnitaАй мурун
  • Daniel laper lagi😂😂

    스키즈's protector스키즈's protectorАй мурун
    • 47:35 lol

      P'nam ratvanidaP'nam ratvanidaАй мурун
    • 😂😂😂

      Siti SitiSiti SitiАй мурун
    • Boleh kasih time stamp nya gak? Aku kelewat nih, di menit keberapa daniel makan?

      Putri RihannaPutri RihannaАй мурун
  • Can anyone tell me what type of service fault by Kim at 39:24? Thanks.

    Robyn IrawanRobyn IrawanАй мурун
    • @Robyn Irawan Either a fake swing or they think he delayed his serve for too long after his back swing. I don't personally see anything much wrong from the video but service faults are very hard to spot and each fault can look different depending on how each player serves.

      c kc kАй мурун
    • @c k I see, thanks. So right before he hit the shuttlecock, he made a "fake" swing, right?

      Robyn IrawanRobyn IrawanАй мурун
    • They called "continuous motion" fault. They are saying he stopped his service motion when he was not allowed to.

      c kc kАй мурун
  • Awal yg bagus. Semoga berlanjut.

    joko hariantojoko hariantoАй мурун
  • Không có Nhật Bản Tham dự chán quá

    Giang Hoang TruongGiang Hoang TruongАй мурун
  • Good job guysss

    Kemal MabruriKemal MabruriАй мурун
  • Hari ini bentrok live nya ganda putra dan ganda putri. Tapi mereka menang semua...😊👍 Tetap semangat dan konsistent..☺ Semoga menang lagi di babak berikutnya💪

    King UaeKing UaeАй мурун
  • THE BABIES GOOD JOB

    batu barabatu baraАй мурун
    • @zeni lampard 😂

      FTHZQeFTHZQe7 күн мурун
    • beneran kasih julukan begonoan.... hadeehh kayak ga da yg lain.

      zeni lampardzeni lampardАй мурун